MEZZANIN

På mezzaninen i 2.etasje er det innredet en separat spiseavdeling - et chambre separée – hvor vi tar imot bestilling for sluttede selskap og grupper på inntil 22 personer.
Her tilbyr vi spennende menyer med valg mellom ulike 3-rettere med vinpakke. Andre alternativer kan også tilbys etter avtale.

Ønsker du å ha et selskap på vår mezzanin? Ta kontakt på mail (bestilling@gl.no) eller tlf: 32 82 00 70 for nærmere avtale.


KUNST

Avdelingen benyttes også som utstillingsvindu for ulike kunstnere som presenterer sine arbeider i vårt hus. Arbeidene er til salgs – prospekt ligger fremme – henvendelse direkte til kunstneren.

UTSTILLING AKKURAT NÅ ER:

”BARBEINT”

Salgsutstilling malerier ved Silje Holst

På mezzaninen fra 4.april 2011
 

Utstillingen på Glass er Silje Holts debututstilling.

Holst benytter en blandingsteknikk i sine bilder – en slags collage – ved først å arbeide med fotografering, fotoene blir så printet ut i ønsket format, deretter montert opp på lerret for så å bli ”malt inn” med akryl.
Inspirasjon henter hun fra musikk, tekster, bøker og ved å lytte til sitt indre.
Bildene fremstår som poetiske, og man sanser en atmosfære av undergravde følelser, som man så fort glemmer i en hektisk hverdag. De snakker til oss om å lytte til stillheten, føle på redselen, gå inn i sitt indre, forføre, elske uten frykt, ja, leve sitt sanne jeg – med dette står du BARBEINT.


Silje Holst er 31 år og bor på Danvik i Drammen.
Hun har bakgrunn fra Idéfagskolen i Tønsberg med studie TV-produksjon og fra NISS i Oslo under linjen Robert Meyers Kunsthøgskole for fotografiske og digitale medier. Hun arbeider som freelance fotograf, men har den siste tiden konsentrert seg om kunsten. Sitt faste arbeid har hun i Vestre Viken HF.


Priser fra 3 000 – 7 000

Utstillingen følger restaurantens åpningstider.

Silje Holst tar imot bestilling dersom det er ønske om portrett - av seg selv, barna eller hele familien - i samme teknikk som prosjekt BARBEINT.Henvendelse:

Silje Holst
Mobil: 47 35 98 97
E-post: artbysih@gmail.com

Bestill bord for en hyggelig opplevelse!
Bestill bord online her. Skulle det ikke være tilgjengelige bord for direktebooking den dato dere ønsker eller dere er flere enn 8 personer, ring oss på telefon 32 82 00 70 eller send oss en e-post til bestilling@gl.no .

Åpningstider:
Man-lør:11:00
Søn:12:00

 

Kjøkkenet stenger:
man-lør: 22:00
søn: 20.30


Adresse: Nedre Strandgate 4
3015 Drammen

 

Telefonnummer: 32820070
E-mail: bestilling@gl.no